H.M.Süheyla Doğu Ortaokulu


Vizyon: Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak.

Misyon: Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, milli ve manevi değerlere bağlı, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirip üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.

Başarılar: Masa tenisi ve voleybol spor dallarında derece yaparak okulumuza yedi kupa kazandırdık.

Saatler: Ders başlama saati:08:35 Ders bitiş saati:15:50
Isınma: Doğalgaz Kaskad Sistemi
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Voleybol, futbol, floor corling
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: GPDP 2020 Yenilenen Çöğen Oyunu-eTwinning Avrupa Kalite Etiketi-2021-2022 eTwinning School-Okulum Temiz-Beyaz Bayrak-Sıfır Atık

Telefon - 03325127040

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://suheyladogu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mah. Prof. Dr. Ali Acar Cad. No6 Beyşehir / KONYA

Öğretmen :12
Öğrenci :105
Derslik :7
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Yeni Mahalle´de Prof. Dr. Ali Acar Caddesi (Şamlar Yolu) üzerinde bulunmaktadır. Beyşehir Öğretmenevi´nin yaklaşık 50 metre arkasındadır.

Adres - Yeni Mah. Prof. Dr. Ali Acar Cad. No6 Beyşehir / KONYA

Ulaşım Şehir içindeki Üniversite durağından Üniversite servislerine binilerek Beyşehir Öğretmenevi önündeki durakta inilerek öğretmenevinin yaklaşık 50 metre arkasına yürümek suretiyle okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 95 Km., ilçe merkezine 1,5 Km. dir.